ISTORIA ȘI FAPTELE NOASTRE

S.C. GROUP M CONSTRUCTION LTD SRL

S.C. GROUP M CONSTRUCTION LTD SRL este persoana juridica română ,înființata in anul 1992 având forma juridica de societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana, principalul obiect de activitate consta in constructii civile si industriale.Proiecteaza si edifica cladiri rezidentiale si nerezidentiale, realizeaza fatade arhitecturale cu diferite tipuri de placari verticale, sisteme complete de acoperisuri , pavimente si pardoseli interioare/exterioare , alaturi de servicii de mentenanta si reparatii. De asemenea realizeaza locuri de joaca pentru copii/parcuri, echipamente fitness de exterior si terenuri de sport.

Având suportul unei echipe dinamice de specialişti şi personal calificat, poate răspunde eficient cerinţelor beneficiarilor săi şi poate satisface la un înalt nivel tehnic, calitativ şi competitiv.

Experienta, profesionalismul, flexibilitatea si entuziasmul membrilor societatii noastre, ca si rezultatele obtinute pana in prezent, ne recomanda ca parteneri de incredere in luarea unei decizii, cu privire la inceperea unei investitii fie cladire clasica beton armat fie pe structura metalica, fie pentru amenajare unui spatiu de joaca pentru copii/gradinite/scoli.

LA GROUPM

87
PROIECT FINALIZAT
96
CLIENȚI SATISFAȚI
82
MUNCITORI ANGAJATI
  • image
  • image
  • image
  • image

EXCELENȚĂ ÎN CONSTRUCȚIUNE DIN 1992

CERE OFERTĂ

ECHIPA NOASTRĂ

Tommy Atkins

Electricians

Sarah Spence

Construction Assistant

John Halpern

Construction Manager

Richard Wagner

Civil Engineer

John Joe

Junior Architect

Tommy Atkins

Electricians